Wednesday, February 28, 2007

Outlet Center - Izmir

Saat 1400'de cikabildik yola oglum, Berktan'la. Amac hem motorla gezinti hem de uzerimize belki bir iki giyecek aliriz sezon sonu indirimlerinden faydalanarak. Dedigim gibi saat 1400'de bastik gaza TEM'den ve saat 1436'da Izmit'e 9 km kala nihayet yanasip dinlenecek yer bulduk, Burger King. Birer kahve, derken bir hamburger, kucuk parca kizarmis tavuk - yarim saat kadar takildik.

Kahve ve hamburger bekliyor.

Dinlenirken kahve guzel :)

Benzin aldik..

Tekrar ciktik yola Outlet'e dogru, hava serin, nemli hatta ufaktan yagmur ciseliyordu.




Outlet'e saat 1530 gibi geldik, park ettik ve zamanimiz kisitli oldugu icin (hava kararmadan tekrar yola cikmak istiyordum, zira TEM gece kamyonlarla ve yanmayan yol lambalariyla biraz sikici oluyordu) basladik dukkanlari arsinlamaya. Levi's, Hillfinger, Converse, vs... Her zamanki gibi pek istekli degildik. Berktan'a birseyler alayim dedim, birkac t-shirt ve kazak turu birsey ariyordu ama uygun birseyler bulamadik. Ayakkabilara biraz takildik, almadik. Yola cikmadan biraz dinlenip, bir kahve icelim dedik. Tam hazirlanip yola cikacakken ayakkabicida begendigimiz ayakkabilari almaya karar verdik. Tekrar dukkana donduk ve ayakkabilari aldik.

Ve saat 1745'de puslu hava kararmaya yuz tutmusken ciktik yola. Hafif yagmur, kamyonlar, ucan arabalar ve yanmayan isiklarin esliginde giselere ulastik ve saat 1900 gibi evdeydik.

Guzel bir yolculuk oldu...

No comments: